Over Altijd Goed Slapen

Service tot in de slaapkamer

Hoe krijg je het juiste bed, het juiste matras, de juiste lattenbodem en het beste kussen in je slaapkamer? Onze Altijd Goed Slapen dealer onderscheiden zich van anderen door hun persoonlijke advies, het ruime assortiment, de service tot in de slaapkamer, de jarenlange opleiding en de goede opleiding.

Altijd Goed Slapen bestaat uit ongeveer veertig samenwerkende winkels, die gespecialiseerd zijn op het gebied van slaapcomfort. Doordat onze winkels gezamenlijk inkopen, ben jij gegarandeerd van uitzonderlijk lage prijzen voor een goed kwaliteitsproduct.

De 5 zekerheden van Altijd Goed Slapen

 
Persoonlijk advies

Als professioneel slaapadviseur helpen we je graag bij het maken van keuzes voor een comfortabele slaapkamer met het juiste bed en een linnenkast. Wordt het een boxspring of een lattenbodem? En past daarbij een draaideurkast of toch een kast met schuifdeuren? Uiteraard zorgen we ook voor vakkundige aflevering en plaatsing.

Service tot in de slaapkamer

Onze service gaat ook na de verkoop verder. Onze gekwalificeerde medewerkers komen bij je thuis en zorgen voor de juiste installatie en montage, ook op zaterdag. Ze nemen het verpakkingsmateriaal weer mee.

Slagvaardig en betrouwbaar

Als professioneel specialist met een uitgebreid netwerk van gerenommeerde partners, kunnen wij een snelle, slagvaardige en flexibele service garanderen.

Ervaring en goed opgeleid

Bij Altijd Goed Slapen ben je verzekerd van een deskundig advies. Alle slaapadviseurs zijn goed opgeleid en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van slapen. Regelmatig volgen zij producttrainingen en laten zich bijscholen in de laatste technieken op het gebied van ergonomie en slaapcomfort. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij jou professioneel adviseren. Of het nu gaat om een nieuw matras, een compleet slaapsysteem , dekbed, hoofdkussen of een kast op maat, je bent altijd verzekerd van het juiste, persoonlijke advies op maat.

Garantie

Je krijgt 3 jaar productgarantie op basis van afschrijving. Het eerste jaar krijg je gratis reparatie of vervanging, inclusief vracht- en voorrijkosten. Het tweede jaar is dat met bijbetaling van 1/3 van de prijs en bezorgkosten en het derde jaar met bijbetaling van 2/3 en bezorgkosten.

Typ een adres of postcode om te zoeken.