AGS Matras Camelia pocketvering

Zoek je extra ondersteuning, dan lig je ongetwijfeld goed op het pocketvering matras Camelia. Het heeft alles te maken met de 7 comfortzones, die zorgen voor een optimale verdeling van drukpunten op je lichaam. Of je nu een vlakke bedbodem hebt of een elektrische lattenbodem, de Camelia werkt overal op.

Vanaf € 439,00
Voor mensen die meer ondersteuning wensen of van stevig comfort houden, hebben wij in onze Grandeur matrassencollectie het matras Camelia, een speciale geneste pocketveringmatras. Een van de voordelen van Camelia is de efficiënte luchtcirculatie door het pocketveersysteem. Hierdoor kan het transpiratievocht snel en efficiënt worden afgevoerd.

De comfortschuim afdeklaag is anti-allergeen. De stretchhoes is aan 4-zijden afritsbaar en dat maakt dat de hoes makkelijk te wassen is. De geneste pocketveringmatras is 22 cm hoog en in standaard en stevige uitvoering beschikbaar. Matras Camelia is geschikt voor vlakke en verstelbare bedsystemen.

De veren zijn bij een geneste pocketvering gerangschikt volgens een honingraatprincipe en staan hierdoor extra dicht bij elkaar. De pocketveren zijn stuk voor stuk in zakjes verpakt en kunnen, onafhankelijk van elkaar, bewegen.

Met de 3D-profilering en de 7 zones voor de schouder, heup en taille, zorgt matras Camelia voor een optimale verdeling met name op de drukpunten. Heup en schouders kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast, terwijl het middendeel weer wat steviger is en zo de wervelkolom goed ondersteund.

Dit matras uitproberen? Je bent welkom bij een van de dealers van Altijd Goed Slapen.
Meer informatie
Eenheid Stuk
Collectie Altijd goed slapen
Merk AGS

Nog geen resultaten