AGS Zweefdeurkast Encino

De zweefdeurkast Encino is praktisch en mooi tegelijk. Hoe je de kast ook indeelt, je bergt je spullen op een slimme manier op. En behalve dat je de kast efficiënt inricht, kun je volop variëren met de buitenkant van de kast. De Encino is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen en kleuren.

Vanaf € 819,00

Kledingkast Encino is met haar zweefdeuren een echte ruimte bespaarder uit de Altijd Goed Slapen kasten-collectie. Dankzij de verschillende maten en hoogtes is kast Encino niet alleen geschikt voor de slaapkamer maar ook goed in te passen in andere ruimtes. 
De eenvoud en strakke belijning geeft kledingkast Encino een tijdloos karakter. De deuren van een zweefdeurkast zweven soepel open en dicht. Handig en licht te bedienen. Standaard leveren we zweefdeurkast Encino met een kledingstang en een legplank per kastdeel. De kastruimte is verder slim in te delen met verschillende beschikbare accessoires tegen meerprijs. Kast Encino heeft een enorm palet aan uitbreidingsmogelijkheden. De kast is te koop in een rustieke houtkleur of in een trendy glaskleur: wit, grafiet of bruin velours. Ook kan een spiegeldeur worden toegevoegd. 
Kast Encino is in twee hoogtes leverbaar: 223 en 240 cm. Qua breedte is ons assortiment ruim: van 160 tot 300 centimeter.
Wil je meer weten? Altijd Goed Slapen is slaapspecialist en heeft deze kast in het assortiment. Neem je kastmaten mee naar de winkel en laat je optimaal adviseren.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Kenmerken

Zweefdeurkast Encino is leverbaar in/met:
- 2 hoogtematen: 223 en 240 cm
- 5 breedtematen: 160, 200, 240, 270 en 300 cm
- dieptemaat: 69 cm
- 7 actuele houtkleuren
- 1 spiegelkleur: luxe grijze (meerprijs)
- 3 glaskleuren: wit, grafiet en bruin velours
- Diverse greeplijsten leverbaar
- Diverse praktische accessoires (meerprijs)

Nog geen resultaten